Foder insekt på frost

Dine kæledyr vil takke dig

Dine kæledyr vil have godt af insekters høje protein og næringsindhold. De frosne insekter kan være en lille snack til dine kæledyr eller et supplement til den almindelige kost.

Giv dine fugle, pindsvin og krybdyr insekter som snacks, mens høns vil have godt af at få dem sammen med deres daglige tørkost.

Mos kan iblandes tør- eller vådfoder og gives til dine kæledyr. Din hund vil have godt af et ekstra skud protein og det kan den nemt få ved at indtage frysetørrede insekter, hvor alt næringsindholdet er bevaret.

100% næringsindhold

Insekterne har ikke været under andre behandlinger, end at de er blevet frossent ned. Derfor har frosne insekter al deres gode næringsindhold. De har intet mistet under behandlingen og er derfor smækfulde af proteiner, vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer. Et helt rent produkt.

Insekterne bliver sendt frosne til dig og hvis du bevarer dem i fryseren, kan de holde sig til udløbsdagen (3 mdr. fra produktionsdag, har samme holdbarhed som rejer). Tag kun det op du behøver fra frost, lad det tø op og se dine kæledyr mæske sig i dem.

Levering af frostvarer

Frostvarer er indpakket i fødevaregodkendt folie og er opbevaret ved -18oC. Ved køb af frostvarer i sommerhalvåret (når temperaturen når over 15oC) bedes du kontakte os og aftale forsendelsen, så vi kan sikre at de når kolde frem til dig.

Varerne pakkes ned i flamingokasser, der er så vidt muligt som et genbrugsprodukt og kan genbruges. Ved køb af frostvarer, tilkøbes en termokasse, der indeholder frost elementer for at varerne bevarer den ideelle temperatur under transporten.

Da det drejer som om frostvarer, bør der være nogen hjemme til at tage imod varerne. De kan ikke tåle at stå på posthuset eller være i en pakkeboks. Pakken vil blive leveret med PostNord. Efter modtagelsen skal varerne direkte ned i fryseren.

Færdig pak eller bland selv

Med Bland selv kan forskellige vare sendes sammen. Forsendelsen leveres med postnord lige til din adresse. Dyrefoder og fødevare kan sendes sammen. Vi sikre den nødvendige opmærkning og adskillelse.

Færdigpak  er en lukket forsendelse indeholdende termokasse, fragt, køleelementer og insekterne. Ønskes flere vare i samme forsendelse, vælges bland selv løsningen.

Aktive filtre