Insekt mel

Den nye proteinrige ingrediens til køkkenet

Er du nysgerrig efter at udvide horisonterne madmæssigt og udvikle dine kundskaber i køkkenet? Mangler du nye ingredienser for at gøre madlavning og bagning lidt mere spændende? Leder du efter en god proteinkilde? Så kig ikke længere end her! Insekt mel er svaret på alt.

Vi sælger mel lavet af dansk producerede og fødevaregodkendte insekter, der har levet hele deres liv på økologisk foder. Det gør dem ikke bare supersunde, men også meget næringsrige. Insekterne er blevet finmalet så du nemt kan bruge dem i din madlavning.

Vores udvalg består af buffalo larver, melorme, græshopper og fårekyllinger, som enten er behandlet med fryse- eller varmetørring inden de blev malet.

Mange måder at bruge insekt mel på

Start dagen godt ud ved at strø noget insekt mel ud over din morgenmad – brug det som drys. Bag lækre brød og boller til madpakken, hvor du ved bare erstatte 10% af dit almindelige mel med insekt mel, kan tilføje dejen masser af protein. Hvad med at bage en lækker chokoladekage? Du kan også udnytte melets gode næringsindhold til aftensmaden, hvor du kan gøre sovsen lidt bedre ved at tilføje insektmel til jævningen. 

Insekt mel fungerer godt sammen med normalt mel, men vil ikke fuldstændig kunne erstatte mel i dine opskrifter. Det har ikke samme funktioner som mel, idet det ikke indeholder nogen hævningsegenskaber. Derfor anbefales det, at du erstatter 10% af det almindelige mel med insekt mel, så du fuldt ud kan nyde det bedst muligt. 

Et godt produkt at starte ud med

Det kan være svært at komme i gang med at spise insekter, så vores melprodukter er et godt sted at starte. Du får stadig al den gode næringsværdi, men uden at du kan se det er insekter. Det er også nemt at bruge i køkkenet og passer med alle opskrifter, der indeholder mel.

Aktive filtre