Fragt og levering

Fragt

Vi har leveringsaftaler med DAO pakkshop, GLS, Bring og PostNord, som alle bringer til enten din dør eller nærmeste pakkeshop.

Når du har lagt en vare i kurven og vil afslutte handlen, skal du bl.a. vælge forsendelsesmåde inden ordren kan godkendes. Den billigste forsendelsespris er altid valgt, men du kan frit vælge den pris og leveringsmetode, der passer dig bedst.

Leveringsformer

Vores pakkeleverandører har mange forskellige leveringsmåder som du kan vælge imellem:

  • Levering til pakkeshop eller -boks
  • Hjemmelevering
  • Omdeling til erhverv 

Nogle varer skal transporteres specielt og har derfor kun én eller evt. to leveringsmuligheder. Det gælder for:

  • Frostvarer (for at varerne skal nå frem frosne)
  • Palletransport
  • Meget store pakker

Vi er også i gang med et samarbejde med Swipbox om at undgå forsendelsesemballage. Det foregår ved at dine varer bliver sendt i en forsendelseskasse, der bliver leveret til den nærmeste Swipbox. Når du henter dine varer, tager du dem blot ud af kassen og lader kassen blive tilbage i boksen. På den måde kan pakkeemballagen genbruges igen og igen.

Tracking

Vi tilstræber at pakker der sendes fra Insektprotein.dk kan spores med track & trace. Når vi har afsendt din pakke, vil du modtage en mail fra pakkeleverandøren med et link til en tracking service. Via linket kan du følge med i din pakkes rejse og se hvor langt den er kommet.

Du får besked på mail og sms når din pakke kan hentes i pakkeshop eller -boks.

Emballage

Hos Insektprotein.dk går vi op i miljøet og ind for genbrug. Derfor kan du vælge at din pakke bliver sendt i genanvendt emballage. Det betyder at de kasser vi modtager vores varer i, bliver brugt til at sende dine varer i.

Flamingo er no-go

Vi har bestemte krav til vores emballage, og skyr bl.a. derfor væk fra unødvendig brug af flamingokasser og -fyld, da det ikke er miljøvenligt og er svært at genbruge. Faktisk nægter vi at modtage produkter i kasser med flamingofyld. Derfor har vi har sat krav til vores leverandører om at de bruger genanvendelig emballage. De krav har vi også overført til os selv.

Dog er vi nødsaget til at bruge flamingokasser til forsendelse af frostvarer, da produkterne skal kunne holde deres temperatur under transporten. Vi håber på at kunne finde et bedre og mere miljøvenligt alternativ. De flamingokasser vi sender varer i har været brugt til samme formål før.

Plast

Vi stræber efter at formindske vores brug af plast, ved kun at bruge det mest nødvendige til at pakke produktet ind i. Det vil sige ingen store poser med masser af luft, men propfyldte og tætlukkede poser. Vi bruger også plastikdåser, som du kan genbruge når de er tomme.

Vi søger pt. efter plast der er godt for miljøet og som er biologisk nedbrydelig, så det ikke skader naturen.

Varer sendes i FSC-certificeret emballage

Dine varer bliver pakket i papkasser med FSC-mærke, der er din garanti for at emballagen er bæredygtig. Materiale med FSC-mærke kommer fra skove, hvor der kun bliver fældet de træer, som skoven kan nå at erstatte. Der tages også hånd om at beskytte dyre- og plantelivet i skoven, samt at skovarbejderne er uddannet, lønnet og har ordentligt sikkerhedsudstyr. FSC-mærket sikrer dig at det er overholdt.

MiljøvenligPakning har fokus på genanvendelig emballage

Størstedelen af alle pakker der sendes i Danmark, bliver sendt af virksomheder. Det bliver til mange tons emballage om året og det er hårdt for planeten. MiljøvenligPakning er en sammenslutning af virksomheder, der alle går op i at skåne miljøet og er bekymret for den indvirkning emballage har på Jordens ressourcer.

Medlemmer vælger selv hvordan de vil hjælpe miljøet, men det der går igen, er at minimere forbruget af emballage. Man kan skære ned på pappet, ved at bruge kasser der har samme størrelse som varen. Emballage fremstillet af genbrugsmateriale i høj kvalitet, sikrer at det kan anvendes igen og igen. Der printes kun de nødvendige følgesedler til pakken, og kassefyldet er miljøvenligt og kan genbruges.

Vi er medlem af MiljøvenligPakning og vi holder af miljøet.


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her