Insekter hele

Insekter i mad og madpakker

Hele insekter kan bruges meget. Man kan lade dem være som de er og tilføje dem i salater og varme retter også set i brun sovs, for et unikt udtryk og smag. De kan også være en snack i madpakken.

De kan spises som de er eller de kan dyppes i chokolade til en udsøgt smagsoplevelse, hvor der er fyldigheden fra chokoladen og knaset fra insektet. Der er også mulighed for at bage dem med krydderier eller mele dem til mel, og bage brød og kager.

Der er mange muligheder, men hele insekter er en god og sund snack.

 

En sjov oplevelse med venner og familien

Hvorfor ikke byde din familie, venner og gæster på at smage insekter?

Det kan være lidt svært i starten at få sig selv til at spise insekter, men man vil hurtigt opdage at de har hver deres genkendelige smag, de smager slet ikke slemt. Buffalolarver og melorme smager begge af nødder, mens græshopper har en god smag, der er svær at placere.

Så hvorfor ikke finde insekterne frem som et sundere alternativ til fredagsslik. Børn synes det er sjovt at spise insekter, og de ser sjove ud. Det er en sjov oplevelse, som de længe kan snakke om.

Man kan også sætte en skål frem på bordet til venner- og venindeaftener, og udfordre hinanden til at spise dem. Insekterne er sunde og et alternativ til andre snack, og så kan man altid tilberede dem lige som man vil. Du kan også servere boller lavet af insektmel du selv har melet. Kun fantasien sætter grænsen.

Aktive filtre