Foder insekt tørret

Tilskud til dine kæledyrs foder

Varmetørrede insekter er gode, små godbidder til dine fjerkræ, fugle, krybdyr og pindsvin. De er nemme at blande med tørfoderet, og kan ellers males til mel og tilsættes vådfoder.

Dine kæledyr kan have behov for et tilskud af protein, mineraler og vitaminer, som findes naturlig i insekter. Soldaterflue larverne (black soldier fly larvae) har også et højt indhold af kalcium og ved regelmæssig fodring af soldaterflue larver, behøver du ikke købe kalcium tilskud til dine dyr.

Behandlingsproces

Varmetørring er ikke så skånsom en proces som frysetørring, da produktets næringsindhold reduceres. Det betyder ikke, at produkterne er ringe, blot at insekterne mister omega 9 og vitaminet B12 under processen. De vil stadig have et udmærket indhold af protein med aminosyrer, mineraler og omega 3 og 6. Soldaterflue larverne har også et højt kalciumindhold.

Insekterne der bruges, er af højeste kvalitet, dyrket på økologisk foder med certifikat. Der bliver nedskrevet data under hele forløbet og produktet har fuld sporbarhed.

Aktive filtre