Ingen produkter tilgængelige endnu
Hold øje! Flere produkter vil blive vist her efterhånden som de bliver tilføjet.
Opskrift på insekt brød
Ingredienser 1 brød
• 500 g hvedemel
• 25 g blødt smør
• 25 g gær
• 2½ - 3 dl mælk
• 1 tsk. salt
• 1 tsk. Sukker
• 50g melorme mel (10%) (Kan købes online her )
Pensling: Mælk eller vand
Fremgangsmåde (95 minutter):
1. Lun mælken til den er håndvarm (ca 37ºC) og opløs gæren heri. Gæren må ikke lunes med.
2. blænd melormene med 200g hvedemel og tilsæt melormemelet med resten af melet og de øvrige ingredienser og ælt dejen godt.
3. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, ca. 20 minutter til dobbelt størrelse.
4. Slå dejen sammen og form en kugle der hviler tildækket på køkkenbordet i 2-3 minutter.
5. Tænd ovnen på 220ºC (varmluft 200ºC).
6. Slå dej kuglen flad og form et brød. Sæt brødet på en bageplade eller i en bageform med sammenføjningen nedad. Lad brødet efterhæve ca. 30 minutter.
7. Rids brødet med en skarp kniv og pensl det med mælk eller vand. Sæt brødet nederst i den varme ovn og bag det 25-30 minutter.
Hold øje! Flere produkter vil blive vist her efterhånden som de bliver tilføjet.