Sikker betaling

Du kan trygt og roligt handle hos Insektprotein.dk. Vi gør en dyd ud at sikre en god betalingsservice, hvor du er garanteret den bedste sikkerhed når du handler. Vi gør alt hvad vi kan, for at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Dette er hvad vi gør, for at du kan føle dig sikker:

Betaling generelt  

Hos Insektprotin.dk giver vi dig den tryghed, at ingen penge kan blive hævet på din konto, førend vi har besked fra vores leverandør om at varen er blevet modtaget hos dig. Det vil sige, at først når du har fået varen, trækker vi betalingen.

EAN-Faktura (offentligt EAN nummer)

Skoler kan nederest på betalingssiden vælges EAN.

Under ”Betalingsmetode” ved kassen skal du vælge: "EAN Faktura".

Herefter kan du indtaste EAN nummer, og benytte dette til betaling.

Når ordren senere afsendes fra Insektprotein.dk, genereres den elektroniske faktura automatisk og sendes til det pågældende EAN nummer via vores økonomisystem.

Det er GRATIS (Altså ingen gebyrer!) - at betale med EAN faktura hos Insektprotein.dk

Betaling med kort

Når du betaler med kort på nettet, er du juridisk godt stillet, da du kan få pengene tilbage hvis varen ikke leveres, du nægter at modtage varen eller der er hævet penge på din konto, som du ikke har givet lov til. Det er udstederen af dit kort som har ansvaret for ovenstående og som du skal kontakte i de tilfælde.

Tofaktorgodkendelse

Den 14. september 2019 træder den nye EU-lov om tofaktorgodkendelse i kraft. Den gælder for nethandler og er til for at skabe ekstra tryghed om dit køb og forhindre misbrug af dine oplysninger. Ved et beløb på over 225 kr. skal du igennem tofaktorgodkendelsen.

Når du køber hos os fremover, vil du i afslutningen af dit køb blive bedt om at indtaste en engangskode, som du får tilsendt din mobil. Ellers kan din betaling ikke gå igennem. Dette er meget lig at indtaste din pin kode, når du handler i fysiske butikker.

Den første gang du handler efter os den 14. september, vil tage lidt længere end normalt, da dit tlf.nr. skal registreres, men efterfølgende køb vil tage et øjeblik.

Kontakt info

Vores kontakt informationer er altid synlige i bunden af vores side, sådan at du hurtigt og nemt kan komme i kontakt med os, hvis du har problemer med din ordre, betaling, vare e.l.

Tryk her, for at se vores kontakt informationer.

Handelsbetingelser

I vores Handelsbetingelser (link dertil) finder du alle dine rettigheder vedr. betaling, levering, fortrydelsesret, returnering, reklamation og privatlivspolitik. Der står også hvordan vi behandler dine data.

Se vores handelsbetingelser ved at trykke her.

Sikker og krypteret forbindelse

Hos Insektprotein.dk lover vi den bedste og sikreste forbindelse når det kommer til betaling. Alle oplysninger du sender til os, går gennem en sikker og krypteret SSL-forbindelse. Dine kortoplysninger vil blive håndteret af vores certificerede betalingspartner, så end ikke vi har kendskab til dine oplysninger.

Du kan nemt se om en website har en krypteret sikkerhed, ved at kigge oppe i adressefeltet. Hvis der står https:// i stedet for http :// er forbindelsen sikker. En hængelås ved adressefeltet betyder det samme.