Om Insektprotein.dk

Vores historie

Insektprotein IVS blev oprettet i 2016 af Niels Krogsgaard Otten.

Idéen bag var at producere bæredygtige insekter i det nordiske klima. Der var ikke langt fra idé til handling, og produktionen af Black Solder Fly (sorte soldaterfluer) blev påbegyndt på et nyt insektproduktionsanlæg i 2016.

I dag producerer vi stadig Black Soldier Fly på vores anlæg på øen Als. Interessen for kvalitets insekter er steget og ligeså er vores ambitioner. Vi vil levere bæredygtige insekter af den bedste kvalitet og introducere Danmark for spiselige insekter.

I 2019 åbnede vi vores webshop, hvor vi forhandler forskellige insektprodukter. Vi er under konstant udvikling efter at finde nye produkter, såsom økologiske varer og et større udvalg af insekter som fødevare og foder.

Samarbejde

Vi er en del af Danske Insekt Netværk (DIN) et netværk af fagfolk der arbejder med insekter og hvor erhvervserfaring udveksles.

Vi samarbejder med:

  • Teknologisk Institut Århus
  • Københavns universitet
  • Roskilde universitet

Holdet bag

Holdet bag Insektprotein.dk består af personer med en passion for økologi og bæredygtighed. Vi har alle smagt insekter og er vilde med smagen og mulighederne med denne nye proteinkilde.

Kontakt

Ønsker du at komme i kontakt med os? Se vores kontaktinformationer her.