Fårekylling (Acheta) frysetørret 150 g
search
  • Fårekylling (Acheta) frysetørret 150 g

150g Fårekylling frysetørret dyrefoder

180,00 kr.
Inkl. moms

Hus fårekylling

Dette produkt er dyrefoder

Til mennesker klik her

Mængde: 150g i pose

Fragt fra 45 kr.

Frysetørrede fårekyllinger bevarer 95% af deres næringsindhold under deres behandling og derfor er du sikret et godt kvalitetsprodukt. Ikke nok med at fårekyllingen er det insekt med største indhold af protein, det er også det mest fedtfattige. Du kan derfor trygt give det til dine kæledyr som en del af den daglige kost.

Fås også i en variant med 38 g.

Se Yderligere information for mere info.

Antal
På lager

Dine fugle, krybdyr, pindsvin, fjerkræ og andre insektspisende dyr, kan ikke altid få de proteiner, mineraler og vitaminer de behøver fra deres kost. Et godt supplement er frysetørrede fårekyllinger, der har et godt næringsindhold og nemt kan blandes med det almindelige foder.

Om fårekyllinger

Husfårekyllingen (Acheta domestica) er ca. 2 cm lang, gråbrun og med sorte aftegninger på bryst og hoved. De er nært beslægtede med græshoppen og kan ligesom dem spille ved at gnide sine vinger mod hinanden. Dette giver en lyd af kyllingepippen, hvilket har givet den sit danske navn. De stammer fra sydlige lande med varmere klima, men de er med tiden kommet til Danmark. Dog er vores klima for koldt til, at de vil kunne klare sig i naturen og derfor er de oftest at finde i bygninger.

I løbet af sin levetid, lægger hunfårekyllingen omkring 100 æg. De graves ned i 1-2 cm dybde i fugtig jord, sand eller lignende. Deres udvikling er styret af klimaet og temperaturen, men ægget kan under optimale forhold blive udklækket efter en uges tid. Den nyfødte nymfe kravler mod overfladen, hvor den begynder af spise organisk materiale. I løbet af de næste 4-5 uger skifter nymfen ham omkring otte gange, før den til sidst bliver fuldvoksen med en længde på ca. 2 cm.

De fuldvoksne fårekyllinger bliver herefter behandlet, så de er klar til indtagning. De har et højt proteinindhold og deres indhold af magnesium, vitamin B12, calcium og jern er højere end det man finder i normale fødevarer. De er relativt fedtfattige, men indeholder de gode fedtsyrer omega 3 og 6. Forskning har vist at indtagning af fårekyllinger kan styrke immunforsvaret.

Frysetørring

Fårekyllingerne er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Processen starter med at fårekyllingerne bliver frosset ned i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger vandet i insekterne væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder insekterne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Nærringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi fårekyllingerne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

1060
495 Varer

Produktinformation

Tørring
Frysetørring
Holdbarhed
Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed
Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i:
100 g
Energi
1916 kj / 458 kcal
Protein
69,1
Fedt (Sum)
18,2
- Mættet
7
Kulhydrater
5,4
Salt
1,03
Antioxidanter tilsat
Ingen
Organisk materiale
Ja
Opbevaring
Tørt og ikke i direkte sollys.
Ny