Insekt mel 90g
search
  • Insekt mel 90g
  • Insekt mel
  • Insekt mel

90g Sort soldaterflue mel

60,00 kr.
Inkl. moms

Kalcium er godt for dine kæledyrs knogler og tænder, så hvorfor ikke give dem et tilskud af kalcium? Sorte soldaterfluer er ikke blot rige på kalcium, de er også fulde af protein, mineraler, vitaminer (B12) og omega 3, 6 – alt det dyr har brug for at holde sig sunde. Giv dine dyr muligheden for at holde sig sunde og raske ved at give sort soldaterflue mel som kosttilskud. Bruges i yngel sæsonen af fule avler.

Se Yderligere information for mere info.

Liter: 200 ml
Antal
På Lager

Vejledning

Insektmelet er godt for fjerkræ, krybdyr, fugle og kæledyr. Bland soldaterflue melet med dit dyrs normale vådfoder, frø, nektar el.lign.., så du er sikker på at de indtager det i den rigtige dosis.

I yngel sæsonen for insektæderne fugle benytter avler det til at styre mængden protein til han fuglen. Har hunnen fået æg/befrugtet tages dette fodre fra hanen elleres er der stor sandsynlighed for at han skubber hun fuglen af reden.

I den kolde vinterperiode, kan du blande insektmelet med frø, kerner, nødder og fedt, og lave fedtkugler til vild- og tamfugle, så de kan klare sig gennem vinteren.

Vægt information: Insektet på frost vejer ca. 460 g pr. liter. Frysetørren fjerner 307 g ren vand (H2O)  og 153 g pulver er tilbage. I vores proces bruger vi ikke varme, kemi eller tilsætningsstoffer. Specielt for dette insekt har vi udviklet en metode der forhindre harskning. Det er det rene insekt bare død og uden vand. Matematik: 307g+153g=460g 

  •   150 ml    70 g pulver svarer til ca.  0,5 liter -  230 g  levende/på frost
  •   200 ml    90 g pulver svarer til ca.  0,6 liter -  270 g  levende/på frost
  •   500 ml  210 g pulver svarer til ca.  1,4 liter -  630 g  levende/på frost
  • 1000 ml  420 g pulver svarer til ca.  2,8 liter - 1250 g levende/på frost

Om sorte soldaterflue larver

Sorte soldaterflue larver (hermetia illucens) er et stadie i soldaterfluens liv. Deres engelske navn er black soldier fly og her på webshoppen forkorter vi navnet til BSF.

Sorte soldaterflue ligger mellem 200-600 æg i sin livstid. Disse æg udklækkes efter kun fire dage, hvor den nyklækkede larve kun måler 1 mm. I løbet af de 22 dage larvestadiet varer, spiser larven sig stor og bliver op til 2,5 cm lang. Puppestadiet tager omkring 1-2 uger, hvorefter fluen kravler ud.

Indeholder meget stort mængde af kalk og lavt indhold af fosfor i forhold 1:0,2 Fosfor afkalker knogler på nogle dyr. Melorm indeholder forholdet 1:11-1:17 buffalo orm 1:4

Under larvestadiet er larverne først hvidlig, men bliver mørkere når den er ved at gøre sig klar til at omdanne sig til en puppe. Det er her hvor larverne tages ud og behandles til foder.

Frysetørring

Sorte soldaterflue larverne er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Processen starter med at soldaterflue larverne bliver frosset ned i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger isen væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder larverne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Næringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi soldaterflue larverne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12.

Efter frysetørringen er larverne nøjsomt blevet malet til mel.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Insektprotein
5700002154309
18 Varer

Produktinformation

Gluten
Kan indeholde gluten
Tørring
Frysetørring
Holdbarhed
Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed
Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i:
100 g
Protein
48 g
Fedt (Sum)
36 g
Fiber
6,3 g
Kalcium
6,7 g
Fosfor
2.0 g
Sukker
0 g
Salt
0 g
Antioxidanter tilsat
Ingen
Organisk materiale
100% insekt, ingen tilsætningsstoffer
Opbevaring
Tørt og ikke i direkte sollys i tætsluttende emballage
Emballage
Fødevaregodkendt og genanvendelig folie af PET
Specialvarer
Nej

Specifikke referencer

ean13
5700002154309
Ny