Fårekylling mel  100 g
search
  • Fårekylling mel  100 g

100g Fårekylling mel

330,00 kr.

(3.300,00 kr. 1000 g)

Inkl. moms

(Gryllodes sigillatus)

Hvis du gerne vil give din madlavning et ekstra skud af protein, vitamin, fedtsyre og magnesium, så kig ikke længere end hertil. Fårekyllinger er ikke bare rige på dem, de smager også godt. Som mel bibeholder de deres næringsindhold og så kan det nemt tilføjes ens retter og bagværk.

Se Yderligere information for mere info.

Indhold: 100 g

Antal
På lager

Tilberedning

Lækker fårekylling mel med smag af mandler, passer godt til kager og småkager der indeholder nødder. Fårekyllinger er vores mest proteinfyldte insekt med over 69% protein, så det er okay at blande det i lidt usundt. De er også fedtfattige sammenlignet med vores andre insekter.

Så hvis du er lækkersulten efter noget sødt og proteinrigt, skal du blot erstatte 10% af melet i din ønskede opskrift, med mel af fårekylling. Det skal nok tage sulten.

Om melet

Forskning har vist at fårekyllinger kan styrke immunforsvaret, og det er ikke kun det eneste gode ved dem. De er relativt fedtfattige, men indeholder de gode fedtsyrer omega 3 og 6. De har et højt proteinindhold og deres indhold af magnesium, vitamin B12, calcium og jern er højere end det man finder i normale fødevarer.

Fårekyllingerne er blevet høstet som fuldvoksne og været igennem en varmebehandling inden de blev blended til mel. Ved varmebehandling bliver de tørret i en ovn i nogle timer, og kommer knasende sprøde ud. Herefter maler vi dem til fint konsistens mel.

Miljø

Insektprotein.dk er miljøbevidst og genanvender papkasser når vi kan. Du kan hjælpe os på vej og i kurven vælge, at få tilsendt dine varer i en genanvendt papkasse. Den leverede varer til os og nu kan den gøre det til dig – og samtidig spare miljøet for nogle ressourcer!

10018
6 Varer

Produktinformation

Allergi
Er du overfølsom for skaldyr. Tag dine forholdsregler som du ville gøre ved håndtering af skaldyr
Gluten
Produktet indeholder ikke gluten
Kemi
non-GMO Fri for kemikalier, antibiotika, hormoner og pesticider
Info til veganer og vegetar
Insekter betragtes som skaldyr
Tørring
Frysetørring
Holdbarhed
Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed
Denne vare er godkendt som fødevare
Nærings indhold i:
100 g
Energi
1916 kJ / 458 kcal
Protein
69,1
Fedt (Sum)
18,2
- Mættet
7,0
Kulhydrater
5,4
Salt
1,03
Sukker og laktose
Fri for Sukker og laktose
Antioxidanter tilsat
Ingen
Organisk materiale
Ja
Opbevaring
Tørt og ikke i direkte sollys i tætsluttende emballage
Ny