• På tilbud!
Buffalo larvemel 1000 g
search
  • Buffalo larvemel 1000 g

1000g Buffalo insekt mel frysetørret

648,00 kr.
Inkl. moms

Latinsk navn: Alphitobius

Dette er 1000 g varianten af vores buffalo mel og lige perfekt til dig, der elsker at bage brød, boller, kager og andet godt. Der er mulighed for masser af gode smagsoplevelser med dette mel, der har en nøddeagtig smag.

Se Yderligere information for mere info.

Antal
På lager

Tilberedning

Hvis du vil tilføje dit bagværk ekstra protein, kan du udskifte en del af det almindelige mel i en opskrift med buffalo mel. Prøv f.eks. at bage knasende sprøde knækbrød med buffalo mel til morgen- og frokostbordet, eller bare lige når du er lidt småsulten.

Om buffalo melet

Vores mel er lavet af 100% buffalo larver, der i en blender er blevet hakket til mel.  Inden da har de været udsat for varmetørring ved 150oC i et par timer. Behandlingen fjerner svampe og bakterier i insekterne, men desværre gør den også, at kun 60% af næringsindholdet bevares.

Buffalo larver er nogle små lækre insekter, der ikke blot er rige på protein, men også er fulde af mineraler og sunde fedtsyrer. Buffalo larver er forstadiet til billen hønseribillen, der har fået sit navn, fordi den lever i hønsegårde. Faktisk er buffalo et kaldenavn den har fået pga. en misforståelse. Læs mere om det lille insekts store historie her.

Miljø

Vi er medlem af MiljøvenligPakning, hvor hovedfokusset er at genanvende forsendelsesmateriale. Du kan hjælpe os med at mindske papforbruget, ved at vælge at få sendt dine varer i brugte papkasser, når du er i kurven. På den måde bliver der genanvendt kasser og vi sparer på materiale fra naturen. Papkassen kan efter levering bruges igen eller sendes til genbrug.

 

10025
193 Varer

Produktinformation

Allergi
Er du overfølsom for skaldyr. Tag dine forholdsregler som du ville gøre ved håndtering af skaldyr
Gluten
Kan indeholde gluten
Kemi
non-GMO Fri for kemikalier, antibiotika, hormoner og pesticider
Info til veganer og vegetar
Insekter betragtes som skaldyr
Tørring
Varmetørring
Holdbarhed
Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed
Denne vare er godkendt som fødevare
Nærings indhold i:
100 g
Energi
2025 KJ / 485 kcal
Protein
56,2
Fedt (Sum)
24,7
- Mættet
8
Kulhydrater
6,7
Salt
0,38
Sukker og laktose
Fri for Sukker og laktose
Organisk materiale
Ja
Opbevaring
Tørt og ikke i direkte sollys i tætsluttende emballage
Ny