Græshopper (store) frysetørret (Locusta migratoria)
search
  • Græshopper (store) frysetørret (Locusta migratoria)
  • Græshopper (store) frysetørret (Locusta migratoria)

100g Græshopper (store) frysetørret

440,00 kr.
Inkl. moms

(Lacusta migratoria)

Spiselige græshoppe, Græshopper er en knasende god delikatesse, som du kan nyde med et koldt glas hvidvin og godt selskab. De er rige på smag og protein.

Findes også i en variant med mellem græshopper.

Indeholder Ca. 160-180 stk. 100 gram

Se Yderligere information for mere info.

Antal
På lager

Tilberedning

Sprøde, lækre græshopper der er perfekte som snacks til når du er småsulten eller til madpakken. Du kan lave mange spændende retter med græshopper og det er kun fantasien, der sætter grænser.

De kan spises direkte fra indpakningen. Husk at fjerne ben og vinger inden du indtager dem.

Om produktet

Græshopperne har levet et godt liv baseret på organisk foder, inden de blev høstet til produktion. De har været igennem en frysebehandling, der har bevaret op til 95% af næringsindholdet.

Græshopperne er fuldvoksne og er derfor større end den anden slags græshopper vi fører. Den har derfor også vinger, som du dog skal huske at fjerne inden du spiser dem. Faktisk er det vingerne de gnider mod hinanden for at synge, og ikke benene. Du kan læse mere om græshopper her.

Tilberedning ,
Sprøde, lækre græshopper du kan riste på en pande i noget olie med løg og krydderi, for at lave en lækker sprød snack. De kan også spises som de er eller brug dem til at pifte madpakken lidt op. Tilføj dem som topping i salater eller inkorporere dem i gryderetter. Du kan lave mange spændende retter med græshopper og det er kun fantasien, der sætter grænser. Husk at fjerne ben og vinger inden du spiser dem. De dele kan føles ubehagelige i halsen. Om græshopper Den almindelige vandregræshoppe (locusta migratoria) er en græshoppe art der hører til i Asien, Afrika, Australien og New Zealand. Den har været almindelige i Europa, herunder Danmark, men er i dag sjælden. Vandregræshopper yngler bedst i varme klimaer og det kræver min. 21oC før de lægger æg. Som deres navn hentyder til, vandrer de efter planteføde i sværme. Over flere uger lægger hungræshoppen sine æg i jorden. Hunnen ligger mellem 15 og 100 æg per gang, og kan gøre det 2-7 gange i løbet af parringssæsonen. Efter 10-24 dage udklækker æggene og nymferne begynder at spise planter. Deres udvikling tager mellem 26 og 61 dage, hvor de går gennem fem eller seks hamskiftninger. Som fuldvoksne vil de have en længde mellem 30 og 54 mm. Når vandregræshopperne bliver fuldvoksne og har en god, ideel længde og dermed smag, høster og behandler vi dem, så de er klar til indtagning. De er fulde af protein, vitamin og fedtsyrer. Frysetørring som behandlingsform Frysetørring er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed. Processen starter med at græshopperne bliver holdt i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger vandet i insekterne væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder insekterne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Nærringsindholdet reduceres kun med ca. 5%. Dette skaber et luksusprodukt, fordi græshopperne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12. Allergi Personer med skaldyrsallergi kan opleve reaktioner og bør tage sine forbehold. Miljø Insekterne bliver behandlet på vores anlæg i Sønderborg. Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballageMiljø

Vi genanvender hvor vi kan og bruger kun det pap der skal til, for at pakke dine bestilte varer ind. Al fyld i kasserne er af papir, for vi fraskriver flamingofyld, da det ikke er godt for miljøet. Faktisk er det ikke det eneste vi gør, for at passe på miljøet.

10114
58 Varer

Produktinformation

Allergi
Er du overfølsom for skaldyr. Tag dine forholdsregler som du ville gøre ved håndtering af skaldyr
Gluten
Kan indeholde gluten
Kemi
non-GMO Fri for kemikalier, antibiotika, hormoner og pesticider
Info til veganer og vegetar
Insekter betragtes som skaldyr
Tørring
Frysetørring
Holdbarhed
Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed
Denne vare er godkendt som fødevare
Nærings indhold i:
100 g
Energi
2338k/559kcal
Protein
48,2 g
Fedt (Sum)
38,1 g
- Mættet
13,1 g
Kulhydrater
1,1 g
Fiber
8,4 g
Salt
0,43
Sukker og laktose
Fri for Sukker og laktose
Antioxidanter tilsat
Ingen
Organisk materiale
Ja
Opbevaring
Tørt og ikke i direkte sollys i tætsluttende emballage
Emballage
Fødevaregodkendt og genanvendelig indpakning/beholder af PET
Specialvarer
Nej
Ny