Insekt-pakke
search
  • Insekt-pakke
  • Græshopper
  • Melorm
  • Buffalo orm
  • Fårekylling

Insektpakke med smagsprøver

30,00 kr.

(30,00 kr. pose)

Inkl. moms

Spiselige insekter

Har du altid haft lyst til at smage insekter, men ikke haft muligheden? Nu har du endelig chancen med denne smagsprøve pakke. Vi har pakket vores fire spiselige insekter ned i den, så det er bare med at prøvesmage vores frysetørrede insekter. 

Hver pakke indeholder nok insekter til 1-2 personer. Mængden kan varier lidt +/- i forhold til billede.

Du kan smage på:

  • Buffalo larve                  (Alphitobius)
  • Alm. Melorm                  (Tenebrio molitor)
  • Græshopper (store)      (Lacusta migratoria) 2 stk.

Se andre pakke størrelser her

Vi har mange insekter, har du stor insektmangel, kan vi lever tørrede spiselige insekter

Antal
På lager

Stil din nysgerrighed med smagsprøven, her er der ingen insektmangel.

Er din nysgerrighed blevet vækket efter al den snak om insekter som fremtidens fødevare? Og har du længe haft lyst til at smage dem, men ikke muligheden? Nu får du endelig chancen med denne smagsprøve pakke. Den indeholder de fire slags insekter vi forhandler og de er alle rige på protein med aminosyrer, mineraler, vitaminer B12 og sunde fedtsyrer.

Saml familie og venner til en sjov aften, hvor I sammen smager på insekterne, bedømmer dem og finder jeres yndlingssmag. Det kan også sætte gang i gode diskussioner om insekterne og deres rolle som fremtidig proteinkilde og erstatning for kød.

For en god ordens skyld er det værd at nævne, at insekterne ikke er levende, men blevet behandlet med frysetørring, der bibeholder op til 95% af næringsindholdet.

Frysetørring er en skånsom behandlingsmetode, hvor insekterne efter at have været i en fryser i to dage ved -18oC bliver overført til en frysetørrer. Her suger en vakuumpumpe vandet i insekterne væk i dampform. Det gør at størstedelen af næringsindholdet og smagen bliver tilbage. De bliver knasende sprøde og lækre.

God gaveidé, pakkekalender, Vin aften,

Insektpakken med smagsprøver er også velegnet som gave. Tag den med som vært- eller værtindegave, og sæt lidt kulør på aftenen, hvor I sammen smager på insekterne. Giv den i fødselsdagsgave til ham, der har alt og er svær at finde gaver til, eller køb den for at give dine børn en smag af fremtiden.

Insekterne du kan smage

Buffalo larver er et forstadie til buffalo billen (aphitobius diaperinus). Når larverne er fuldvoksne med en længde på 7-11 millimeter, bliver de taget ud og behandlet. Dermed får larverne den rette fyldighed og største næringsindhold. Buffalo larver har en nøddeagtig smag 

Melormen er trods dens navn ikke en orm, men en larve. Den er larvestadiet til billen melskrubbe (tenebrio molitor). Melorme kan blive op til 2,5 cm lange som fuldmodne, hvor vi udtager og behandler dem til fødevarer. Melorme har en nøddeagtig smag.

Husfårekyllingen (acheta domestica) bliver først ”høstet” som voksen, idet den i nymfestadiet ingen næringsværdi har. Som fuldvoksen har den en længde mellem 1 og 1½ cm, men trods den beskedne størrelse har den det største proteinindhold. Fårekyllingerne har en mandelagtig smag.

Græshoppe, almindelig vandregræshoppe (locusta migratoria) bliver først behandlet når de er fuldvoksne med en god, ideel længde på 5 cm, dermed sikrer vi også den bedste smag.De har en behagelig smag der er svær at placere.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

10019
121 Varer

Produktinformation

Allergi
Er du overfølsom for skaldyr. Tag dine forholdsregler som du ville gøre ved håndtering af skaldyr
Gluten
Kan indeholde gluten
Kemi
non-GMO Fri for kemikalier, antibiotika, hormoner og pesticider
Info til veganer og vegetar
Insekter betragtes som skaldyr
Tørring
Frysetørring
Holdbarhed
Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed
Denne vare er godkendt som fødevare
Sukker og laktose
Fri for Sukker og laktose
Antioxidanter tilsat
Ingen
Organisk materiale
Ja
Opbevaring
Tørt og ikke i direkte sollys.
Emballage
Bionedbrydeligt cellofan
Ny