10*30g Fårekylling mel frysetørret dyrefoder

10-1163

Fårekylling mel

Latinsk navn: Gryllus assimilis

Dette produkt er dyrefoder

Til mennesker klik her

Mængde: 30 g i pose

10 poser af 1163

Dine insektædende kæledyr har brug for en varieret kost med nok protein, mineraler og vitaminer til at holde dem sunde og stærke. Frysetørrede fårekyllinger er måske små, men de er fulde af protein og andet godt næringsindhold, som de har fået gennem at spise organisk og økologisk foder. De er lige hvad dine kæledyr vil have godt af.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

47 Enheder

På lager

200,00 kr

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Fragt pris starter ved 10 kr. Beregnet ud fra vægt.

Forsendelse uden for Danmark og frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. 

Fårekyllinger er det insekt der er rigest på protein og fattig på fedt. Det gør dem til et oplagt insekt som fodertilskud til dine fugle, krybdyr, pindsvin og fjerkræ, der har brug for tilskud til kosten.

Om fårekyllinger

Husfårekyllingen (Acheta domestica) er ca. 2 cm lang, gråbrun og med sorte aftegninger på bryst og hoved. De er nært beslægtede med græshoppen og kan ligesom dem spille ved at gnide sine vinger mod hinanden. Dette giver en lyd af kyllingepippen, hvilket har givet den sit danske navn. De stammer fra sydlige lande med varmere klima, men de er med tiden kommet til Danmark. Dog er vores klima for koldt til, at de vil kunne klare sig i naturen og derfor er de oftest at finde i bygninger.

I løbet af sin levetid, lægger hunfårekyllingen omkring 100 æg. De graves ned i 1-2 cm dybde i fugtig jord, sand eller lignende. Deres udvikling er styret af klimaet og temperaturen, men ægget kan under optimale forhold blive udklækket efter en uges tid. Den nyfødte nymfe kravler mod overfladen, hvor den begynder af spise organisk materiale. I løbet af de næste 4-5 uger skifter nymfen ham omkring otte gange, før den til sidst bliver fuldvoksen med en længde på ca. 2 cm.

De fuldvoksne fårekyllinger bliver herefter behandlet, så de er klar til indtagning. De har et højt proteinindhold og deres indhold af magnesium, vitamin B12, calcium og jern er højere end det man finder i normale fødevarer. De er relativt fedtfattige, men indeholder de gode fedtsyrer omega 3 og 6. Forskning har vist at indtagning af fårekyllinger kan styrke immunforsvaret.

Frysetørring

Fårekyllingerne er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Processen starter med at fårekyllingerne bliver frosset ned i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger vandet i insekterne væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder insekterne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Nærringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi fårekyllingerne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 samt vitaminet B12.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Tørring Frysetørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Energi 1916 kj /458 kcal
Protein 69,1
Fedt (Sum) 18,2
- Mættet 7
Kulhydrater 5,4
Salt 1,03
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale Ja
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her