30g Græshopper frysetørret - dyrefoder

1064

Dette produkt er foder til dyr

Til mennesker klik her

Græshopperne er frysetørrede så du er garanteret at de er propfyldte med protein, mineraler og vitaminer. Bland dem sammen med dit kæledyrs foder eller giv dem som en godbid når du har lyst til at forkæle dem lidt.

Mængde 30g  ca. 50 stk.

Fragt fra:10 kr. 

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

28 Enheder

På lager

72,00 kr

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Fragt pris starter ved 10 kr. Beregnet ud fra vægt.

Forsendelse uden for Danmark og frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. 

Insektædende dyr har brug for en varieret kost for at holde sig sunde og raske. Græshoppernes høje indhold af protein, vitamin og kalcium gør det til et godt supplement til dyrenes kost. Græshopperne er af høj kvalitet og er i løbet af deres opvækst blevet fodret med organisk og økologisk foder.

Om græshopper

Den almindelige vandregræshoppe (locusta migratoria) er en græshoppe art der hører til i Asien, Afrika, Australien og New Zealand. Den har været almindelige i Europa, herunder Danmark, men er i dag sjælden. Vandregræshopper yngler bedst i varme klimaer og det kræver min. 21oC før de lægger æg. Som deres navn hentyder til, vandrer de efter planteføde i sværme.

Over flere uger lægger hungræshoppen sine æg i jorden. Hunnen ligger mellem 15 og 100 æg per gang, og kan gøre det 2-7 gange i løbet af parringssæsonen. Efter 10-24 dage udklækker æggene og nymferne begynder at spise planter. Deres udvikling tager mellem 26 og 61 dage, hvor de går gennem fem eller seks hamskiftninger. Som fuldvoksne vil de have en længde mellem 30 og 54 mm.

Når vandregræshopperne bliver fuldvoksne og har en god, ideel længde og dermed smag, høster og behandler vi dem, så de er klar til indtagning. De er fulde af protein, vitamin og fedtsyrer.

Frysetørring som behandlingsform

Frysetørring er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Processen starter med at græshopperne bliver frosset ned i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger vandet i insekterne væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder insekterne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Nærringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi græshopperne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Gluten Kan indeholde gluten
Tørring Frysetørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Energi 2338 kJ/559 kcal
Protein 48,2
Fedt (Sum) 38,1
- Mættet 13,1
Kulhydrater 1,1
Fiber 8,4
Salt 0,43
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale Ja
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her