30g Melorm frysetørret dyrefoder

1065

Dette produkt er dyrefoder Til mennesker klik her

Latinsk navn: Tenebrio molitor

Frysetørrede melorme er en god lille godbid til dine kæledyr. De er fulde af protein, men har et højt fedtindhold, så de bør ikke gives til pindsvin, krybdyr og fugle for ofte, da det kan føre til overvægt. De er dog gode som kosttilskud til maden, for melormen er også rig på protein, vitaminer og mineraler – som alle dyr har behov for.

Mængde: 30 g ca. 250-300 ml

Anslået fragt: 10 kr.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

23 Enheder

32,00 kr

1.065,99 kr pr. 1000g

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Fragt pris starter ved 10 kr. Beregnet ud fra vægt.

Forsendelse uden for Danmark og frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. 

Melormene er gode som næringsrige godbidder og supplement til kosten for fjerkræ, krybdyr, pindsvin, fugle, gnavere og andre insektædende dyr. Hunde vil også have godt af insekters protein.  

Om melorme

Melormen er trods dens navn ikke en orm, men en larve. Den er larveformen af billen melskrubbe (Tenebrio molitor). Melormene kan blive op til 2,5 cm lange og er gulligbrune med en hård, blank overflade.

Melskrubben har fire livsstadier: æg, larve, puppe udvokset. Hunbillen kan lægge op til 200 æg i sin levetid. Efter en uges tid bliver æggene udklækket og melormen kravler ud i søgen efter mad. Melormene vil gennem 6-7 uger gå igennem 9-12 hamskifte, før de forpupper sig. Efter en uges tid kommer der en melskrubbe ud af puppen.

Billerne er ikke egnet som mad, men larverne er. Når melormene har en ideel længde på omkring 2,5 cm, bliver de udtaget og behandlet, så de er klar til at blive indtaget.

Frysetørring

Melormene er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Melormene bliver frysetørret på vores anlæg i Sønderborg.

Processen starter med at melormene bliver frosset ned i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger vandet i insekterne væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder insekterne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Nærringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi melormene under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Tørring Frysetørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Energi 2135 Kj / 510 kcal
Protein 54,1
Fedt (Sum) 29,1
- Mættet 7,1
- Mono-umættet 14,7
- Poly-umættet 7,6
Kulhydrater 5,9
Fiber 5
Sukker 0,9
Salt 0,5
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale Ja
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her