4*Sort soldater flue-mel 220g - 500 ml

Insektprotein Insektprotein

4*3116

4 * 500 ml i en kasse

Kalcium, protein, vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer er nødvendige for alle levende væsner, men det kan være lidt svært få det ind i dine kæledyrs kost. Med sort soldaterflue mel som fodertilskud, er det nemt at kunne give det sammen med den almindelige mad. Bare bland det sammen, server og se dine dyr slubre det i sig.

Produceret i Danmark

Frysetørret og pakket hos Insektprotein i Danmark

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

25 Enheder

På Lager

448,00 kr

2.021,00 kr pr. Kg

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Fragt pris starter ved 13,75 kr. Beregnet ud fra vægt.

Forsendelse uden for Danmark og frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. 

Vejledning

Hvis du vil give vildfugle kalcium og protein til at klare sig gennem vinterhalvåret, kan du nemt blande soldaterflue mel sammen med nødder, kerner, frø og fedt, og lave dine egne fedtkugler. Du kan også lave dem til dine tamfugle i voliere.

Insektmelet er også godt at blande sammen med vådfoderet til f.eks. din hund, der som kødæder har brug for protein.

Om sorte soldaterflue larver

Sorte soldaterflue larver (hermetia illucens) er et stadie i soldaterfluens liv. Deres engelske navn er black soldier fly og her på webshoppen forkorter vi navnet til BSF.

Sorte soldaterflue ligger mellem 200-600 æg i sin livstid. Disse æg udklækkes efter kun fire dage, hvor den nyklækkede larve kun måler 1 mm. I løbet af de 22 dage larvestadiet varer, spiser larven sig stor og bliver op til 2,5 cm lang. Puppestadiet tager omkring 1-2 uger, hvorefter fluen kravler ud.

Under larvestadiet er larverne først hvidlig, men bliver mørkere når den er ved at gøre sig klar til at omdanne sig til en puppe. Det er her hvor larverne tages ud og behandles til foder.

Frysetørring

Sorte soldaterflue larverne er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Processen starter med at soldaterflue larverne bliver frosset ned i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger isen væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder larverne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Næringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi soldaterflue larverne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12.

Efter frysetørringen er larverne nøjsomt blevet malet til mel.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Gluten Kan indeholde gluten
Tørring Frysetørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Protein 48
Fedt (Sum) 36
Fiber 6,3
Kalcium 6,7
Fosfor 2
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale Ja
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her