Sort soldaterflue mel

Insektprotein Insektprotein

Kalcium er godt for dine kæledyrs knogler og tænder, så hvorfor ikke give dem et tilskud af kalcium? Sorte soldaterfluer er ikke blot rige på kalcium, de er også fulde af protein, mineraler, vitaminer (B12) og omega 3, 6 og 9 – alt det dyr har brug for at holde sig sunde. Giv dine dyr muligheden for at holde sig sunde og raske ved at give sort soldaterflue mel som kosttilskud.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

Forventet klar om ca. 1-3 arbejdsdage

Tilgængelighedsdato: 2019-11-30

125,00 kr

inkl. moms

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Vi benytter GLS pakkeshop ved fragtfri. Fragt af frostvare er ikke fragtfrit, da det omdeles direkte til privat adressen.

Vejledning

Insektmelet er godt for fjerkræ, krybdyr, fugle og kæledyr. Bland soldaterflue melet med dit dyrs normale vådfoder, frø, nektar el.lign.., så du er sikker på at de indtager det i den rigtige dosis.

I den kolde vinterperiode, kan du blande insektmelet med frø, kerner, nødder og fedt, og lave fedtkugler til vild- og tamfugle, så de kan klare sig gennem vinteren.

Om sorte soldaterflue larver

Sorte soldaterflue larver (hermetia illucens) er et stadie i soldaterfluens liv. Deres engelske navn er black soldier fly og her på webshoppen forkorter vi navnet til BSF.

Sorte soldaterflue ligger mellem 200-600 æg i sin livstid. Disse æg udklækkes efter kun fire dage, hvor den nyklækkede larve kun måler 1 mm. I løbet af de 22 dage larvestadiet varer, spiser larven sig stor og bliver op til 2,5 cm lang. Puppestadiet tager omkring 1-2 uger, hvorefter fluen kravler ud.

Under larvestadiet er larverne først hvidlig, men bliver mørkere når den er ved at gøre sig klar til at omdanne sig til en puppe. Det er her hvor larverne tages ud og behandles til foder.

Frysetørring

Sorte soldaterflue larverne er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Processen starter med at soldaterflue larverne bliver frosset ned i en fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger isen væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder larverne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Næringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi soldaterflue larverne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12.

Efter frysetørringen er larverne nøjsomt blevet malet til mel.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Gluten Kan indeholde gluten
Tørring Frysetørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Protein 48 g
Fedt (Sum) 36 g
Fiber 6,3 g
Kalcium 6,7 g
Fosfor 2.0 g
Sukker 0 g
Salt 0 g
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale 100% insekt, ingen tilsætningsstoffer
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys i tætsluttende emballage
Emballage Fødevaregodkendt og genanvendelig folie af PET
Specialvarer Nej
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her