Ny Black soilder fly Larver mos

BSF Soldaterflue Larve 1 kg

1001

Foder tilsætning 

Et produkt til ejere af hunde med allergi og andre, der selv blander hundefoder. 

Soldaterflue mos er nemt at blande med våd- eller tørfoder, som et tilskud af kalcium og protein. Det er især velegnet som hundefoder, der som rovdyr har brug for ekstra meget protein, men kan også gives til krybdyr, fjerkræ og pindsvin i tilpassede mængder.

Levering: Vi sender frostvarer mandag-onsdag, da de kun må være én dag undervejs. PostNord tager 85,00 Kr for denne fragt. 

Tilvælg også termokasse på din ordre.

Skal forudbestilles. Kontakt os for mere info.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

5 Enheder

På Lager

60,00 kr

inkl. moms

60,00 kr pr. 1 kg

Køb 600,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Prisen på fragt er beregnet ud fra pakkes vægt. Den billigst fragt starter ved 20 kr. Frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. GLS pakkeshop anvendes

Vores soldaterflue larve mos er rig på kalcium, omega 3, 6 og 9, samt vitaminer og B12. Det er et ideelt produkt til kæledyr, der har behov for fodertilskud med højt næringsindhold. Moset skal blot blandes med kæledyrets almindelige foder.

Om sorte soldaterflue larver

Sorte soldaterflue larver (hermetia illucens) er et stadie i soldaterfluens liv. Deres engelske navn er black soldier fly og her på webshoppen forkorter vi navnet til BSF.

Sorte soldaterflue ligger mellem 200-600 æg i sin livstid. Disse æg udklækkes efter kun fire dage, hvor den nyklækkede larve kun måler 1 mm. I løbet af de 22 dage larvestadiet varer, spiser larven sig stor og bliver op til 2,5 cm lang. Puppestadiet tager omkring 1-2 uger, hvorefter fluen kravler ud.

Under larvestadiet er larverne først hvidlig, men bliver mørkere når den er ved at gøre sig klar til at omdanne sig til en puppe. Det er her hvor larverne tages ud og behandles til foder.

Insekter på frost

Ved nedfrysning af insekter, går intet næringsindhold tab, som det normalt gør under andre behandlingsformer. Efter de har været nedfrosset i to dage, bliver insekterne lavet til mos og sat på frost igen.

Ved at lade dem være på frost, kan de holde sig til udløbsdatoen. Tag kun det op du behøver fra frost og lad det tø op ved stuetemperatur eller opblød dem i vand, inden du fodrer dine dyr.

Levering af frostvarer

Frostvarer sendes mandag, tirsdag og onsdag. Der tages forbehold for feriedage.

Frostvarer er indpakket i fødevaregodkendt folie og er opbevaret ved -18oC. Ved køb af frostvarer i sommerhalvåret (når temperaturen når over 15oC) bedes du kontakte os og aftale forsendelsen, så vi kan sikre at de når iskolde frem til dig.

Varerne pakkes ned i flamingokasser, der er et genbrugsprodukt og kan genbruges. Ved køb af frostvarer, bedes du også om at købe køleelementer, så varerne bevarer den ideelle temperatur under transporten.

Da det drejer som om frostvarer, bør der være nogen hjemme til at tage imod varerne. De kan ikke tåle at stå på posthuset eller være i en pakkeboks. Vi bruger Postnord, idet de har dag-til-dag levering og kan levere pakken om formiddagen. Efter modtagelsen skal varerne direkte ned i fryseren.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Gluten Kan indeholde gluten
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Vægt 1 kg
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Protein 16 %
Kalcium 3,6 g
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale Ja
Opbevaring På frost -18 grader celcius
Specialvarer Nej
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her