500 g BSF Soldaterflue Larve frost HUSK TERMOBOKS

Insektprotein Insektprotein

1002A

Insektet er blancheret 

HUSK at tilkøbe termoboks   

Alle kæledyr behøver et kalciumtilskud for at holde sig sunde og raske. En naturlig og sund metode er at give frosne sorte soldaterflue larver som supplement til den almindelige kost. Det naturligt høje niveau af kalcium, er godt for dyr med skjold, som f.eks. skildpadder, og for æglæggende dyr i yngleperioden samt pindsvin.

Levering: Vi sender frostvarer mandag-onsdag, da de kun må være én dag undervejs. PostNord tager 85,00 Kr for denne fragt. 

Tilvælg også termokasse på din ordre.

Vælg i mellem 4 pakke størrelser:

  •   500 g = 1.1 liter
  •   3 liter
  • 10 liter

Skal det være nemt, se da en af de færdigpakket frostpakker, klik her.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

2195 Enheder

På lager

64,00 kr

64,00 kr pr. Liter

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Fragt pris starter ved 13,75 kr. Beregnet ud fra vægt.

Forsendelse uden for Danmark og frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. 

Soldaterflue larverne er ikke bare rige på kalcium, men også på protein, mineraler og vitaminer, samtidig med at de er fattige på fedt. De kan nemt tilføjes dine kæledyrs kost ved f.eks. at blande det sammen med foderet eller brug det som en godbid.

Om sorte soldaterflue larver

Sorte soldaterflue larver (hermetia illucens) er et stadie i soldaterfluens liv. Deres engelske navn er black soldier fly og her på webshoppen forkorter vi navnet til BSF.

Sorte soldaterflue ligger mellem 200-600 æg i sin livstid. Disse æg udklækkes efter kun fire dage, hvor den nyklækkede larve kun måler 1 mm. I løbet af de 22 dage larvestadiet varer, spiser larven sig stor og bliver op til 2,5 cm lang. Puppestadiet tager omkring 1-2 uger, hvorefter fluen kravler ud.

Under larvestadiet er larverne først hvidlig, men bliver mørkere når den er ved at gøre sig klar til at omdanne sig til en puppe. Det er her hvor larverne tages ud og behandles til foder.

Insekter på frost

Soldaterflue larverne er ikke blevet behandlet efter de blev nedfrosset og er derfor 100% rent insekt – intet næringsindhold er gået tabt under produktionen.

Ved at lade dem være på frost, kan de holde sig til udløbsdatoen. Tag kun det op du behøver fra frost og lad det tø op ved stuetemperatur eller opblød dem i vand, inden du fodrer dine dyr.

Levering af frostvarer

Frostvarer sendes mandag, tirsdag og onsdag. Der tages forbehold for feriedage.

Frostvarer er indpakket i fødevaregodkendt folie og er opbevaret ved -18oC. Ved køb af frostvarer i sommerhalvåret (når temperaturen når over 15oC) bedes du kontakte os og aftale forsendelsen, så vi kan sikre at de når iskolde frem til dig.

Varerne pakkes ned i flamingokasser, der er et genbrugsprodukt og kan genbruges. Ved køb af frostvarer, bedes du også om at købe køleelementer, så varerne bevarer den ideelle temperatur under transporten.

Da det drejer som om frostvarer, bør der være nogen hjemme til at tage imod varerne. De kan ikke tåle at stå på posthuset eller være i en pakkeboks. Vi bruger Postnord, idet de har dag-til-dag levering og kan levere pakken om formiddagen. Efter modtagelsen skal varerne direkte ned i fryseren.

Holdbarhed Frostvare 3-5 uger se etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Protein 16,5 g
Fedt (Sum) 15 g
Kulhydrater 1,2 g
Kalcium 6,7 g
Fosfor 2,0 g
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale 100% insekt, ingen tilsætningsstoffer
Opbevaring På frost -18 grader celcius
Specialvarer Nej
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her