Ny Melorm Alm., frosne

Melorm Alm frosne 1 liter

1070

Melorm er en lækker, lille snack for kæledyr. De er proppet med protein og smager god for store og små størrelser. Bland den med det almindelige foder eller giv dem som de er. Dine kæledyr vil takke dig.

Levering: Vi sender frostvarer mandag-onsdag, da de kun må være én dag undervejs. PostNord tager 85,00 Kr for denne fragt. 

Tilvælg også termokasse på din ordre.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

15 Enheder

På Lager

75,00 kr

inkl. moms

75,00 kr pr. 1 liter

Køb 600,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Prisen på fragt er beregnet ud fra pakkes vægt. Den billigst fragt starter ved 20 kr. Frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. GLS pakkeshop anvendes

Melorme er en god kilde til protein og som frosne har de beholdt al deres gode næringsindhold – det er ikke forsvundet under behandlingen.

Giv dem til dine fjerkræ, fugle, fisk eller krybdyr, der har behov for ekstra protein i yngle- og æglægningsperioden.

Om melorme

Melormen er trods dens navn ikke en orm, men en larve. Den er larveformen af billen melskrubbe (Tenebrio molitor). Melormene kan blive op til 2,5 cm lange og er gulligbrune med en hård, blank overflade.

Melskrubben har fire livsstadier: æg, larve, puppe og udvokset. Hunbillen kan lægge op til 200 æg i sin levetid. Efter en uges tid bliver æggene udklækket og melormen kravler ud i søgen efter mad. Melormene vil gennem 6-7 uger gå igennem 9-12 hamskifte, før de forpupper sig. Efter en uges tid kommer der en melskrubbe ud af puppen.

Billerne er ikke egnet som mad, men larverne er. Når melormene har en ideel længde på omkring 2,5 cm, bliver de udtaget og behandlet, så de er klar til at blive indtaget.

Insekter på frost

Ved nedfrysning af insekter, går intet næringsindhold tab, som det normalt gør under andre behandlingsformer. Efter de har været nedfrosset i to dage, bliver insekterne lavet til mos og sat på frost igen.

Ved at lade dem være på frost, kan de holde sig til udløbsdatoen. Tag kun det op du behøver fra frost og lad det tø op ved stuetemperatur eller opblød dem i vand, inden du fodrer dine dyr.

Levering af frostvarer

Frostvarer sendes mandag, tirsdag og onsdag. Der tages forbehold for feriedage.

Frostvarer er indpakket i fødevaregodkendt folie og er opbevaret ved -18oC. Ved køb af frostvarer i sommerhalvåret (når temperaturen når over 15oC) bedes du kontakte os og aftale forsendelsen, så vi kan sikre at de når iskolde frem til dig.

Varerne pakkes ned i flamingokasser, der er et genbrugsprodukt og kan genbruges. Ved køb af frostvarer, bedes du også om at købe køleelementer, så varerne bevarer den ideelle temperatur under transporten.

Da det drejer som om frostvarer, bør der være nogen hjemme til at tage imod varerne. De kan ikke tåle at stå på posthuset eller være i en pakkeboks. Vi bruger Postnord, idet de har dag-til-dag levering og kan levere pakken om formiddagen. Efter modtagelsen skal varerne direkte ned i fryseren.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Gluten Kan indeholde gluten
Tørring Ingen tørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Energi 2135 Kj / 510 kcal
Protein 54,1
Fedt (Sum) 29,1
- Mættet 7,1
- Mono-umættet 14,7
- Poly-umættet 7,6
Kulhydrater 5,9
Fiber 5
Sukker 0,9
Salt 0,5
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale Ja
Opbevaring På frost -18 grader celcius
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her