BSF Soldaterflue Larve Tørret 25 liter

1007C

Tilbud! Sort soldaterflye larve

Leveret i pose

Tørrede soldaterflue larver er smækfulde af kalcium og protein. De er velegnet som regelmæssigt fodertilskud til fjerkræ, krybdyr, fugle og kæledyr, der alle vil have godt af insektets høje næringsindhold.

Larverne indeholder også mindre fedt end andre insekter, så dine dyr vil ikke blive overvægtige af at spise dem. De er især gode til høns og vildt fugle samt pindsvin.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

9 Enheder

På lager

600,00 kr

157,84 kr pr. Kg +-5%

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Fragt pris starter ved 10 kr. Beregnet ud fra vægt.

Forsendelse uden for Danmark og frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. 

Vejledning

Tørrede soldaterflue larver har et højt indhold af kalcium, som dyr har brug for. Det er særdeles velegnet til æglæggende dyr, som har brug for kalcium til at danne æggene. Brug det regelmæssigt som fodertilskud i yngleperioden. Blød dem evt. op med vand inden du giver dem.

Insekterne er også gode som fodertilskud til fjerkræ, fugle, krybdyr og kæledyr som f.eks. gnavere og hunde.

Om sorte soldaterflue larver

Sorte soldaterflue larver (hermetia illucens) er et stadie i soldaterfluens liv. Deres engelske navn er black soldier fly og her på webshoppen forkorter vi navnet til BSF.

Sorte soldaterflue ligger mellem 200-600 æg i sin livstid. Disse æg udklækkes efter kun fire dage, hvor den nyklækkede larve kun måler 1 mm. I løbet af de 22 dage larvestadiet varer, spiser larven sig stor og bliver op til 2,5 cm lang. Puppestadiet tager omkring 1-2 uger, hvorefter fluen kravler ud.

Under larvestadiet er larverne først hvidlig, men bliver mørkere når den er ved at gøre sig klar til at omdanne sig til en puppe. Det er her hvor larverne tages ud og behandles til foder.

Varmetørring

Soldaterflue larverne er blevet varmetørret, hvilket sker ved at de bliver tørret i ovnen ved 150oC i en time. Under behandlingen forsvinder vandet i insekterne i væskeform, hvilket gør at 60% af næringsindholdet bliver bevaret. Desværre mister larverne i processen omega 9 og vitaminet B12, men de vil stadig indeholde protein med aminosyrer, mineraler, og omega 3 og 6.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Tørring Varmetørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Protein 38 g
Fedt (Sum) 37 g
Kalcium 0,55 g
Fosfor 0,78 g
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale 100% insekt, ingen tilsætningsstoffer
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys i tætsluttende emballage
Emballage Fødevaregodkendt og genanvendelig folie af PET
Specialvarer Nej
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her