Kakerlak som foder

Der er 6 varer.
Viser 1 - 6 af 6 varer

Kakerlak indeholder meget protein og er derfor meget værdifuld foder for mange dyr.

Hos Insektprotein frysetørres dansk produceret Dubia-kakerlakken Blaptica dubia. Der er mange tusinde forskellige typer kakerlak. Af dem valgte vi den type der er nemmest at dyrke og håndter. Vi ønsker at der er flere der får glæde af dette dyrs gode foder en skaber og det gør vi ved at gøre dem tilgængelig i frysetørret form. Dvs. ikke levende, men med de samme nærings indhold.

Frysetørring er en proces der fjerner vandet, H2O, fra insektet og lader vitaminer som B12 protein samt insekt olien være næsten lig med et levende insekt. Ved at benytte insekter som frysetørret som hele eller insektmel kan man udgå at have insekter levende eller liggende i frostboksen.

Frysetørret insektmelet af kakerlakker opblandes i foder blandinger. Denne form for foder har vi leveret til yngel fugle samt aber siden 2017. Hertil har vi benyttet insektet Sort Soldater Flue larven,

Kakerlakker er nat dyr og skjuler sig i dagtimerne i sprækker og mørke rum. De kan godt lide varme og de er nøjsom. 

Hos Insektprotein frysetørres dansk produceret Dubia-kakerlakken Blaptica dubia. Efter frysetørringen gennemgår en større del til insektmel, da frysetørret insekter har en maget lang holdbarhed.

Insektmelet af kakerlakker opblandes i foder blandinger.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her