Foder insekt frysetørret

Tilskud af protein til dine kæledyr

Dine kæle- og husdyr som krybdyr, fugle, pindsvin, hunde og høns kan have brug for ekstra protein og kan få det gennem deres foder som tilskud.

Insekter har et højt indhold af protein og kan være et godt tilskud til deres kost. Bland insektprodukterne sammen med foderet eller brug de hele insekter som snacks. Dine dyr vil takke dig for det.

Insekter der behandles med frysetørring, har 95% af det næringsindhold som levende insekter har. Det er den bedste måde at beholde deres høje og gode niveau af protein på, uden at skulle håndtere levende insekter.

Kvalitetsprodukter

Når du køber insekter egnet til foder hos os, er du sikret et kvalitetsprodukt.

Vi behandler vores insekter med frysetørring, der er en skånsom proces, hvor 95% af næringsindholdet beholdes. Det er en bedre behandling end varmetørring, hvor kun 65% bevares.

Frysetørring foregår ved at insekterne bliver holdt i en fryser ved -18oC i to dage, før de bliver puttet ind i en frysetørrer. Her bliver vandet suget væk i dampform af en vakuumpumpe. Tilbage er der kun et sprødt og smagfuldt insekt spækket af protein med aminosyrer, B12, vitaminer og sunde fedtsyrer.

Insekterne der bruges, er af højeste kvalitet, idet de er dyrket på økologisk foder med certifikat. Der bliver nedskrevet data under hele forløbet og produktet har fuld sporbarhed.

Aktive filtre