38g Buffalo orm frysetørret dyrefoder

1061

Dette produkt er foder til dyr

Latinsk navn: Alphitobius

Til mennesker klik her

Mængde: 250 ml 40 gram

Leveret i: pose

Frysetørrede buffalo orme er gode som foder til øgler, gekkoer og skildpadder. Ormene er blevet fedet på organisk, økologisk foder for at opnå en stor næringsværdi, hvilket er lige hvad dine kæledyr har brug for.

Se Yderligere information for mere info.

Flere detaljer

59 Enheder

På lager

40,00 kr

Køb 599,00 kr mere og få gratis forsendelse!

Fragt pris starter ved 13,75 kr. Beregnet ud fra vægt.

Forsendelse uden for Danmark og frostvare kan ikke sendes til pakke shop og er derfor ikke fragt fri. 

Velegnet som foder til krybdyr, fjerkræ, fugle, gnavere og hunde. Insekternes næringsindhold er en god måde at få givet dine kæledyr et ekstra skud protein, uden at skulle købe foder med e-numre og tilsætningsstoffer.

Om Buffalo larver

Buffalo larver er et forstadie til buffalo billen (alphitobius diaperinus), der oprindeligt stammer fra Afrika.

Der er fire stadier i en buffalo billes liv. Hunbillen lægger op til 100 æg om måneden, der efter 4-7 dage udklækkes. Larven vil herefter gennem 6-11 hamskiftninger over de næste 7 uger, vokse sig til fuld størrelse på 7-11 millimeter i længde og 2 millimeter i tykkelse. Når larven er udvokset, vil den forpuppe sig og efter 7-11 dage udklækkes som en bille.

Vi tager larverne ud og behandler dem, når de får den rette størrelse og inden den går over i puppestadiet. Det giver larver med den rette længde og fyldighed.

Frysetørring

Buffalo larverne er blevet behandlet med frysetørring, en skånsom metode der gør at 95% af næringsindholdet bliver bibeholdt og produktet får en lang holdbarhed.

Processen starter med at buffalo larverne bliver holdt i fryser ved -18oC i to dage. Derefter bliver de overført til vores frysetørrer, hvor en vakuumpumpe suger vandet i insekterne væk i dampform. Grundet denne behandling bibeholder insekterne deres næring og smag, uden at noget går tabt, som det f.eks. gør ved varmetørring. Nærringsindholdet reduceres kun med ca. 5%.

Dette skaber et luksusprodukt, fordi buffalo larverne under behandlingen ikke mister deres høje niveau af protein, mineraler og omega 3, 6 og 9, samt vitaminet B12.

Miljø

Vi går meget op i at have et lille CO2 aftryk og alle vores varer er sporbare. Vores pakker bliver sendt i miljøvenlig emballage.

Tørring Frysetørring
Holdbarhed Se påtrykt dato på etiketten
Egnethed Dette produkt er dyrefoder
Nærings indhold i: 100 g
Energi 2025 kJ/484 kcal
Protein 56,2
Fedt (Sum) 24,7
- Mættet 8
Kulhydrater 6,7
Fiber 5,2
Salt 0,38
Antioxidanter tilsat Ingen
Organisk materiale Ja
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her